Afzwemmen 4 september 2021

Nieuws

Afzwemmen 4 september 2021

2021 Diploma A.jpg

Diploma zwemmen 4 september

Zaterdag 4 september hebben er 53 kinderen afgezwommen voor hun zwemdiploma A en 33 kinderen voor diploma B.

In de eerste periode hebben er nog maar liefst 15 kinderen voor A-diploma ,32 kinderen voor hun B-diploma, 14 kinderen voor het C-diploma, 6 kinderen voor Survival I , 1kind voor Survival III, 10 kinderen voor Snorkelen I, 1 kind voor Snorkelen II en 1 kind voor Snorkelen III.

We zetten ze nog even in het zonnetje.

Kinderen die afgezwommen hebben in zwembad Werkina in 2021

Diploma A op zaterdag 26 juni

Nina de Boef,Ameerah Dahud,Josje Dalm,Iris Holster,Willianne de Jong,Lotte Snoei,Louise van Wijgerden,Sil Wijzenbroek,Saar Wijzenbroek,Pim Snoei,Andries Hovestadt,Jax Westerhout,Jasmijn Verbeek,Josephine van der Neut,Levi Doeser.

Diploma B op zaterdag 26 juni

Mels Visser,Mace van den Beemt,Joëlle Smitsman,Mees Dingemans,Julius de Gelder,Celine van Houwelingen,Milan Kant,Leah Kooij,Mathilde Lobbezoo,Milan van Ooijen,Daniel Ritmeester,Joep Vink,Noud Visser,Matthias Vos,Laurent Beijer,Wessel van den Brink,Jonathan Ippel,Benjamin Ippel,Matthijs Muijt,Khrixhea Navarro,Willemijn Paans,Jenneke Plugge,Elsbeth Smitsman,Lucas van der Stelt,Ferre Visser,Willianne van der Werken,Jasper Zeldenrust,Joél Zeldenrust,Levi Doeser en Saar Wijzenbroek.

Diploma C op zaterdag 26 juni

Annelyn Burghout,Elyke Burghout,Jitte Hoeflak,Laura Hovestadt,Anne Fleur Noordergraaf,Femke Schreuders,Diederik Smitsman,Hidde Wassink,Aïsha de Wilde,Lisa van Willegen,Emily van Maastricht,Christian Beijer en Maurice Beijer.

Diploma Survival en Snorkelen op zaterdag 26 juni

Survival 1

Chiel-Jan Beijer,Jasmijn Ippel,Susanne Lobbezoo,Julia Zeldenrust,Anne van Veen en Natasza Biedrowska.

Survival 3

Skye van Loon

Snorkelen 1

Natasza Biedrowska,Feline Hovestadt,Gerlinde Hovestadt,Femke van den Oven,Marley Spijker,Mirthe van der Stelt,Hanah Zwijnenburg,Lynn Schreuders,Anne van Veen en Julia van Maastricht.

Snorkelen 2

Wessel Verhoeven

Snorkelen 3

Anieke aan de Wiel

Diploma A op zaterdag 4 september

Stijn van Andel,Faya den Haan,Joanne Havelaar,Ruben Kamp,Sem Kieboom,Charlotte van Rosmalen,Jessica van Rossum,Estelle van der Stelt,Jim Viveen,Sophie Sprangers,Benthe Sprangers,Nienke Versluis,Melvin Schoon,Thomas van den Tol,Roselynn Versluis,Anne-Lynn Beijer,Emma Damen,Ellianne Evertse,Floris de Heer,Rhodé Willemse,Joas de Heer,Lieuwe de Heer,Ilay Huisman,Lydia Jansen,Bas Meijboom,Hendrik van Doorn,Maria Fallaha,Sietske de Graaf,Thijs Kornet,Jurre Mieras,Anne-Greet Paans,Koen van Rijswijk,Lucas Schot,Jurjen Tramper,Yami Filmon Gebremichael,Wietse van Berchum,Levi Kampert,Lennart van Maastricht,Lucas Put,David Sterkenburg,Naómi Tabbers,Louisa van Tilburg,Hielke van der Linden,Matthan Oosterwijk,Linda Plugge,Ruben Pruissen,Femke Visser,Joas Vreeken,Thom Ippel,Thomas van Oost en Fake van der Sluijs, Damir Lysikov.

Diploma B op zaterdag 4 september

Louïse van Wijgerden,Fay Verhagen,Yannick Verlee,Jinthe Hardeman,Jill van Biljouw,Nina de Boef,Josje Dalm,Iris Holster,Willianne de Jong,Jax Westerhout,Jasmijn Verbeek,Josephine van der Neut,Joshua Tabbers,Lorena Toes,Frans Snoei,Delano Houtsma,Han Speksnijder,Noortje Mekelenkamp,Geerten Mekelenkamp,Ilana Visser,Laura Visser,Ayah Fallaha,David Hovestadt,Mirthe van Wijk,Nienke de Keizer,Rick Bor,William Geuze,Rianne de Bruin,Daan van de Berg,Jens van de Berg,Charlotte van Rosmalen,Ruben Pruissen en Yami Filmon Gebremichael.

Diploma A,B en C op zaterdag 28 augustus

Diploma A Bert van den Oven

Diploma B Bert van den Oven,Luke van der Vliet en Dorien Vos-Stoop.

Diploma C Eveline Havelaar,Luke van der Vliet,Louise Lobbezoo,Joep Vink,Marta Abraham,Mieke Mekelenkamp,Diana van den Oven en Dorien Vos-Stoop

Diploma Survival , Snorkelen en Zwemvaardigheid op zaterdag 28 augustus

Snorkelen 1

Aïsha de Wilde,Jayro Naalden,Jayden Kanters,Erdcan Mucev,Mirthe Jansen,Alissa Kees en Gwen van der Vliet.

Snorkelen 2

Vince Cornet,Lynn Schreuders,Julia van Maastricht,Alissa Kees,Marley Spijker en Gwen van der Vliet.

Survival 1

Ilian Huisman,Mirthe Jansen,Erdcan Mucev,Jayro Naalden en Jayden Kanters.

Zwemvaardigheid 1

Mieke Mekelenkamp,Diana van den Oven,Ad Vink,Skye van Loon,Dorien Vos-Stoop,Marley Spijker,Femke van den Oven en Aïsha de Wilde.

Zwemvaardigheid 2

Diana van den Oven,Ad Vink,Skye van Loon,Dorien Vos-Stoop,Marley Spijker,Femke van den Oven en Aïsha de Wilde.

Zwemvaardigheid 3

Diana van den Oven,Ad Vink,Skye van Loon,Dorien Vos-Stoop,Marley Spijker,Femke van den Oven en Aïsha de Wilde.

Wij zijn trots dat er zoveel kinderen en volwassenen hun zwemdiploma's hebben behaald.

Maar het mooiste cadeau was dat vanwege het mooie weer Zwembad Werkina nog een week langer geopend is.

Team Werkina.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.