Over Ons

Over Ons

Van harte welkom bij Zwembad Werkina

In onze gezellige accommodatie kun je meestal op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of lopend. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis.

De accommodatie ligt in groene omgeving met een wedstrijdbad met een hoge duikplank (3mtr.) en lage duikplank (1mtr.) een doelengroepen bad met een grote glijbaan, instructiebad met een kleine glijbaan, 3 peuterbaden met daar vlakbij een speeltuin. Een grote zonneweide met voldoende schaduwplaatsen. Onze accommodatie beschikt voor over 2 parkeerplaatsen voor mindervaliden en een gelijkvloerse entree.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs bij onze gezellige horeca afhaalpunt voor een kop koffie of een ijsje. Bekijk [hier] onze kaart.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.